Costa Rica reizen – meer te weten komen over grote reisorganisatoren

Blog Costa Rica

U kunt zeker genieten van een geweldige reiservaring als u Costa Rica bezoekt om op rondreis te gaan. Dit land heeft veel te bieden als het gaat om prachtige plaatsen om te verkennen. Ze hebben geweldige tour bedrijven om uw vakantie de moeite waard te maken.

ATV Tochten in Costa Rica

Costa Rica heeft prachtige landschappen, bezienswaardigheden en plekken die kunnen worden bekeken en getoerd via de ATV (all terrain vehicle). Dit is de beste manier die ik ken om het echte Costa Rica te leren kennen. Er zijn tal van ATV tours beschikbaar die je kunnen meenemen naar een hartveroverend, adrenaline-pompend avontuur!

Uw ATV avontuur zal beginnen met een korte veiligheidspraatje dat zal worden gegeven door uw tweetalige gids. Daarna krijgt u de kans om een oefensessie te houden voordat de echte tour begint. U zult in staat zijn om flora en fauna te zien in hun natuurlijke habitat.

Het avontuur begint wanneer de gids u door een achtbaan leidt tussen paden door regenwouden, jungles, stranden, of vulkanen. Of u navigeert over smalle, onverharde paden langs rotsachtige paden, wilde flora en fauna. Onderweg kunt u stoppen om te zwemmen, wat te drinken en te lunchen, waarvan de meeste al bij de tour zijn inbegrepen.

Voor de tocht wordt u voorzien van alle benodigde uitrusting. Maar toch zou het een goed idee zijn om comfortabele kleding te dragen. Ik stel ook voor om uw zwemkleding en een handdoek mee te nemen, omdat sommige tours een duik in een zwembad, beek of strand bevatten. Vergeet ook niet om sportschoenen mee te nemen (voor wandelen/trekking).

Hier is een lijst van tour bedrijven die goede ATV tours aanbieden:

– Zip door het weelderige landschap in de buitenwijken van Santa Elena samen met de Monteverde ATV Tours.

– ATV Tours Costa Rica biedt halve en hele dag tochten aan in Cerros de Cedral, ongeveer 45 minuten van San Jose.
Ultralicht vliegen boven Costa Rica

Een land zo mooi als Costa Rica kan op vele manieren bekeken en verkend worden. Zo kun je het over land verkennen via auto’s, bussen, fietsen en ATV’s; over water kun je het verkennen via zeilen, boottochten en jetski’s. Of je kunt het zelfs op de extreme manier doen en het prachtige Tico landschap vanuit de lucht bekijken. In een ultra licht vliegtuig! Dit geeft zeker een nieuwe betekenis aan de term “bird’s eye view”!

Tour bedrijven die ik aanbeveel:

– Skyline de Costa Rica – Het is een geweldig tourbedrijf dat ultra light tours geeft rond het gebied van het Ballena National Marine Park.

– De Vliegende Krokodil – Nog een geweldig tourbedrijf dat je meeneemt rond het Nicoya schiereiland, Samara en Nosara.

Normaal gesproken kun je kiezen uit speciale gebiedstours (waarbij je een specifieke vliegroute volgt, meestal over mangroves of mariene parken), of je kunt gecharterde tours krijgen. U krijgt zelfs de kans om te leren vliegen! De touroperators bieden ultralichte vlieglessen aan.

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *