Costa Rica Reizen – Tours en dingen te doen

Blog Costa Rica

Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen als je in Costa Ricaanse kusten reist. In het geval dat u vin wilt hebben en van uw vakantie wilt genieten. Hier zijn een paar activiteiten en tours voor u om van te genieten.

Jet Skiën

Jet ski’s zijn snel, groot en leuk (en niet te vergeten de cool factor) en een andere geweldige manier om de prachtige kusten van Costa Rica te verkennen. Ik nodig je uit om op deze golfsurfers te springen en je een weg te banen over het water. Of maak een ontspannende cruise langs verlaten stranden.

De gids begint het avontuur van een halve dag met een korte uitleg over hoe je met de jetski’s moet omgaan. Nadat u vertrouwd bent gemaakt met de voertuigen leidt de gids u naar de open zee of de rivier om dolfijnen of vissen te zoeken. U kunt de vulkanische rotsformaties zien, een glimp opvangen van het diverse zeeleven, mangroves binnendringen en prachtige eilanden zien. U kunt zelfs een stop maken om te snorkelen en te zwemmen in het heldere water.

Dit zijn de bedrijven die ik het leukst vind voor dit soort tochten:

1. Avontuur In Costa Rica: Het laat je cruisen over de stranden van Playas del Coco tot aan het Santa Rosa National Park, in Manuel Antonio, en ook in Bahia Culebra.

2. Jungle Kust: Het biedt jetski-tours rond het Manuel Antonio National Park.

Sommige dingen die u moet meenemen als u op een jetski tour gaat zijn: bescherming tegen de zon, handdoeken, zonnebril, en een waterdichte camera.

Tours zijn meestal inclusief gidsen, jetski en snorkel uitrusting, reddingsvesten, snacks, drankjes en havengelden.

Safari Boottochten

Costa Rica is een land dat kan bogen op een zeer grote verzameling van wilde dieren, regenwouden, nevelwouden en jungles. Dat is waarom het nemen van een safari-boottocht langs enkele van de grote rivieren u de gelegenheid zal geven om de echte Costa Ricaanse flora en fauna in hun natuurlijke habitat te bekijken.

Dit is het soort tocht dat naturalisten, vogelaars en in het algemeen al diegenen die geïnteresseerd zijn in het milieu absoluut geweldig zouden vinden, maar ook gezinnen en koppels kunnen een geweldige tijd hebben om meer te leren over de wilde dieren van Costa Rica.

Het is een zeer opwindende en toch ontspannende tocht waarbij u kunt kiezen tussen een kanotocht of een tocht op een opblaasbaar vlot. Je zult de hele tijd met een ervaren, tweetalige en naturalistische gids zijn. Aan het begin van de tocht zal de gids u een korte introductie geven, evenals een aantal instructies over hoe te navigeren, hoe te peddelen, wat te doen en wat niet te doen.

De kano of het vlot zal geruisloos over de rivier glijden terwijl u het volgende bekijkt:

– vogels die in de bomen neerstrijken
– krokodillen of alligators die op de oever slapen
– apen die aan de takken van oude bomen hangen

Het is altijd een goed idee om gemakkelijke, lichte kleding en schoenen aan te trekken en zonnebrandcrème en een hoed mee te nemen om zonnebrand te voorkomen. Vergeet ook de verrekijker niet (om alle tropische vogels te zien) en natuurlijk de camera om al die mooie scenario’s vast te leggen.

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *