Blog Costa Rica

Een van de top huwelijksreis locaties in de wereld is het prachtige land Costa Rica. Overladen met spectaculaire natuurlijke wonderen, opwindende avonturen, luxueuze hotel- en resortsaccommodaties, vriendelijke plaatselijke bevolking, en een levensstijl geschikt voor iedereen die op zoek is naar gelukzaligheid in een prachtig paradijs; dit land is het toevluchtsoord dat de meeste mensen zeker zullen willen hebben.

De perfecte tropische weersomstandigheden van het land zijn van grote invloed op de natuurlijke schoonheid van zijn aantrekkelijke omgeving. Het heeft vele microklimaten die afhankelijk zijn van verschillende parameters zoals hoogte, topografie, neerslag en geografie van een specifieke regio. Er zijn slechts twee seizoenen in het land; het zomerseizoen dat plaatsvindt van december tot april en het regenseizoen van mei tot november.

Costa Rica wordt ook wel “de gelukkigste plek” genoemd omdat de mensen in Costa Rica het meest tevreden zijn van de hele wereld. Dus als je op zoek bent naar een perfecte vakantieplek, dan is dit de beste plek voor jou. Beleef de avonturen en natuuruitstapjes terwijl u ontspant in vrede en harmonie met de natuur; de perfecte huwelijksreisplaats voor koppels om hun leven samen te beginnen.

Er zijn zesentwintig natuurparken en beschermde zones als je gewoon een reis met de natuur wilt maken. U kunt een bezoek brengen aan het Manuel Antonio nationaal park of het natte maar oogverblindende Monteverde nevelwoud. De regenwouden, nevelwouden en tropische droge bossen in het hele land worden beschouwd als de thuisbasis van fantastische rassen van vogels, zoogdieren, amfibieën, reptielen en insecten. Maak kennis met de zeldzaamste wilde dieren op het aardoppervlak, zoals Scarlet Ara’s, Morpho vlinders, Leatherback schildpadden, en het kleine Centraal-Amerikaanse doodshoofdaapje.

Costa Rica is ook beroemd om verschillende wateractiviteiten zoals surfen, jetskiën, windsurfen, scubaduiken, wildwaterraften, drijven, snorkelen, kanoën, kajakken, sportvissen, cruisen, zeilen, en natuurlijk zwemmen. Er zijn tal van verbluffend mooie stranden rondom het land; Cahuita, Drake Bay en Pavones zijn er maar een paar.

Als je een avonturier bent op zoek naar een geweldige ervaring met Moeder Natuur, zijn er ook tal van landactiviteiten die op je wachten in Costa Rica. Je kunt er paardrijden, canyoning, trektochten maken, klimmen, canyoning, rapelling en bungeejumpen. Maak een jungle- en regenwoudsafari of verken de grotten en vulkanen.

Als u gewoon van open ruimtes houdt, kunt u de kustlijn van het land bereizen die aan weerszijden aan de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan grenst. Er zijn veel kansen dat u migrerende walvissen, verschillende dolfijnsoorten, zeeschildpadden en de bedreigde West-Indische zeekoe kunt zien voorbij zwemmen.

Met zo vele opwindende plaatsen om te bezoeken en fantastische activiteiten die het land te bieden heeft, kunt u uw keuzes beperken door een reisbureau te zoeken. Je kunt ook de beste Costa Rica reisaanbiedingen krijgen door op het internet te surfen en vergelijkingen te maken. Het maken van uw huwelijksreis in Costa Rica de meest gedenkwaardige ervaring is zo’n een van de grote bruiloft ideeën die je kunt hebben.

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *